Loading ... Please wait...
Eenvoudig
Online
Boekhouden

Inloggen

 
   Verstuur Wachtwoord
ik heb al een wachtwoord

Meer info over Fufa.nl

Fufa.nl is geen standaard online boekhoudpakket, maar een interface tussen jou en je administrateur.

 

Waar je vroeger een paar keer per jaar je map met bonnetjes, facturen en afschriften naar de administrateur bracht, gebruik je nu fufa.nl om hem van alle informatie te voorzien.

 

Verkoopfacturen

Verkoopfacturen maak je online, in plaats van in excel, word, pages, teksteditor etc. Je hoeft niet meer te letten op factuurnummer, factuurdatum en andere handmatige aanpassingen. Bovendien worden de gegevens van al je klanten opgeslagen voor toekomstig gebruik. 

 

Én de factuur staat meteen in de administratie. Je boekhouder hoeft hem dus niet nogmaals in te voeren. Eerste kostenbesparing is gerealiseerd...

 

Inkoopfacturen

Inkoopfacturen load je up, waarbij je gelijk aangeeft waar de kosten betrekking op hebben gehad. Ook hier hoeft je boekhouder dus niet meer zelf de factuur in te boeken. Tweede kostenbesparing..

 

Bankmutaties

In de online bankieren pakketten van alle grote banken in Nederland kan je een MT 940 bestand downloaden met je bankmutaties. Fufa.nl kan deze bestanden uitpakken en stelt jou in staat om per regel aan te geven waar de betaling betrekking op had. Derde kostenbesparing..

 

Volgorde 1, 2, 3.

Factureren doet iedereen als eerste. Hoe eerder je factureert, hoe eerder je klant betaalt (gaan we dan maar even vanuit). Zorg altijd dat je bij bent met factureren en uploaden inkoopfacturen voordat je de bank verwerkt. Daarom de volgorde 1. factureren, 2. uploaden en 3. bankmutaties verwerken.

 

Urenregistratie app.

Voor mensen waarbij "uurtje factuurtje" de belangrijkste bron van inkomsten is, bieden wij een uren-app. Je maakt een account aan, via je beheer omgeving op fufa.nl. Via uren.fufa.nl kan je vervolgens uren weg schrijven op alle in het systeem bekende klanten. Einde van de maand kan je met 1 druk op de knop eenvoudig en snel je uren factureren aan je klant.

 

Webshop API

De webshop API van fufa.nl houdt in, dat iedere verkoop transactie in je webshop real time in de administratie wordt geboekt. Een eenvoudige toevoeging aan het verkoopscript met een paar regels extra code is voldoende.

 

Online retail kassa

Voor winkeliers heeft fufa.nl een online kassa systeem ontwikkelt. Geen duur kassa systeem aanschaffen, maar gewoon je kassa beheren met je iPad of laptop. Print je bonnetje uit voor je klant of, beter, stuur deze via email naar hem op en sla 'en passant' ook zijn email adres op. 

 

Beheer zelf je artikel bestand met BTW code en prijzen. Voorraad beheer hoort op dit moment nog niet tot de mogelijkheden.

 

Retailers met een webshop kunnen zo met API en kassa eenvoudig en snel zijn of haar verkoopmutaties verwerken in de administratie.

 

Wanneer je hiernaast je inkoopfacturen upload en de bank periodiek verwerkt, is de cirkel weer rond.

 

Personeelsadministratie

Beheer je personeelsbestand via de personeelsadministratie van fufa.nl. Nieuwe werknemers worden automatisch verloont en wijzigingen worden meteen doorgevoerd.

 

Maar wat doet de boekhouder dan nog?

Hoe meer je zelf doet, hoe minder de boekhouder hoeft te doen, maar er zijn zaken, waarmee je graag wel wat hulpt krijgt of gewoon liever bij de boekhouder neerlegt.

 

Je boekhouder verzorgt voor jou de gebruikelijke fiscale zaken zoals BTW aangifte, loonstroken en LB aangifte, IB en/of VPB aangifte. Daarnaast controleert hij periodiek wat je hebt gedaan, zodat je een juist beeld hebt van de situatie waarin je bedrijf zich bevindt.
 

Kortom, we proberen het proces zo efficient mogelijk te maken, zodat jij minder administratieve lasten hebt. Letterlijk en figuurlijk.

 

Neem contact op, of maak een account aan en ga meteen van start. 

 


 

Meldt u nu aan


disclaimer | copyright 2013 Funds and Facts FUFA.NL © | report a bug | contact